HYPERSPACE 2008
HYPERSPACE 2007



HYPERSPACE 2009 Trailer

 

HYPERSPACE 2009

LINE UP



COYOTE ( Logical - Budapest - H )

Coyote - polgári nevén Pörneczi Gábor - lemezlovas karrierje 18 éves korában, 1998-ban kezdődött. Egy barátjával, Dandy-vel ( aki napjainkban a magyar house-szcéna egyik legmeghatározóbb alakja ) az alig ismert 'BedRoom DJ' kategóriából való kitörés reményében, saját party-k szervezésébe kezdett. Rendezvényeik sikerességét és kettejük népszerűségét jelezte, hogy a különböző, néha különleges helyszíneken megtartott bulijaikon szép számú, 300-400 fős törzsközönségük gyűlt össze rendszeresen. E partyknak, valamint az internetről letölthető live/promo mixeinek köszönhetően vált Coyote neve annyira ismerté, hogy a party-szervezők folyamatosan hívták fellépni a legjobb nyugat-magyarországi klubokba.

2000 körül karrierjének újabb lökést a veszprémi Radio Jam elektronikus tánczenei műsora, a Fresh Jam adott. A műsorvezetők Dandy és Geri da Pig lettek, Coyote pedig 2 hetente állandó vendége volt a Fresh Jam-nek. A műsornak köszönhetően 3 évig rendszeres fellépője volt a Balaton északi partján található legnagyobb klubnak, a balatonfüredi Átrium-nak. Első budapesti fellépései is az ezredfordulóra tehetők. A legendás, leginkább egy több száz főre duzzadt házibulira hasonlító ZTM-ek keretében villantotta meg Coyote először a Fővárosnak electro-s, minimal-os énjét. E fellépései során lopta be magát a hazai szakújságírók szívébe, s a szakma figyelme is egyre nagyobb mértékben szegeződött munkásságára.

2003-ban Dandy-vel karöltve újra saját party-sorozat megvalósításába fogott Sopronban, Late Night Series néven. Rendezvényeik sikerén felbuzdulva a Late Night Series-nek otthont adó szórakozóhely tulajdonosa újra nyitotta Sopron legendás klubját, a Fless Club-ot. A házigazdák Coyote, Dandy valamint a Fless korábbi két residense Junkie és Hawky lettek. Ők négyen másfél évig klubtörténelmet írtak a városban. Vezényletükkel minden héten változatos, minden tekintetben profin megszervezett, különleges hangulatú partikban lehetett része a nagyérdeműnek. A hazai dj társadalom színe-java megfordult náluk, fiatal tehetségeknek biztosítottak fellépési lehetőséget, külföldi lemezlovasokat hívtak meg vendégszerepelni.

A Fless rezidenciájával egyidejűleg, a 2003-as év második felében Coyote csatlakozott Magyarország legnagyobb rendezvényszervező csapatához, a Deadcode Production-hoz. A mindenkori magyar techno-ban immáron 10 éve vezető, irányadó szerepet betöltő party sorozatot, a Hyperspace-t is magáénak tudható csapat tagjaként újabb kapuk nyíltak meg Coyote előtt. A szakma nemzetközi elitjével lép fel rendszeresen, zenei korlátok, megkötöttségek nélkül prezentálva az általa képviselt elektronikus tánczenei vonalat. A Deadcode által szervezett premier rendezvények fellépőjeként végérvényesen bebizonyította a szakma és a közönség számára egyaránt, hogy valóban a legjobbak között van a helye.

Aki már hallotta játszani, az tudja, hogy Coyote egy igazi zenei „Freak”. A szettjeiben techno, house, rock, electro, acid, minimal, pop zene, hip-hop, minden előfordul, amit mixelni lehet. Sokszínű, friss, modern hangzásvilágával, haladó szemléletmódjával Coyote lemezlovas karrierjének ívelése megállíthatatlannak tűnik.

Ha teheted, gyere el Te is egy a nevével fémjelzett buliba, s megbizonyosodhatsz róla, hogy a fentebb említetteknek a fele sem tréfa!

www.djcoyote.com 
www.myspace.com/coyotedj 

 

 

vissza